ЗАКАЖЕТЕ СОСТАНОК ЗА БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

Животното осигурување е одличен начин да се подготвите за неочекуваните моменти во животот.

Со склучување на договор, вие одлучувате да штедите по пат на животно осигурување кое не само што го обезбедува вашето семејство
во случај на незгода, тешка болест или смрт, туку ви овозможува и:

•    Дополнителни приходи за достоинствена и мирна старост
•    Помош на најблиските во моменти кога се решаваат важни животни прашања како школување или стан.
•    Исполнување на желби кои не сте биле во можност да си ги допуштите како хоби или патувања.

Иако сите сакаме сигурна иднина, не сите имаме исти потреби и иста финансиска состојба. Токму затоа, Винер Лајф
ви нуди широко портфолио на производи со цел да го одберете оној план кој најмногу ви одговара вам и на вашите најблиски.

ПРОИЗВОДИ

Product_SemeenPremium
Зошто СЕМЕЕН ПРЕМИУМ?

Кога ќе дојде времето Вашите деца да го започнат нивниот живот, дали ќе имате доволно капитал да им помогнете?

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Product_Profit
Зошто ПРОФИТ?

Со еднократно плаќање на премијата, Профит животното осигурување е повеќе од сигурно место за вашите пари.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Product_3D
Зошто 3D?

За посигурна иднина за нас, за нашето семејство, за нашите деца, добро е да имаме план Б!

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Winner Life, вашето животно осигурување!

ВЕСТИ

vest_seisplati

Кој вели дека животното осигурување не се исплати?

Се поголемиот број на финансиски производи во Македонија е показател дека расте свеста кај населението…

Прочитај повеќе
darko_front

Интервју: Дарко Дедиќ

Кога зборуваме за осигурување на живот зборуваме за еден уникатен финансиски производ за кој не постои алтернатива…

Прочитај повеќе
SparkasseWinnerLife

Партнерство помеѓу Шпаркасе Банка и Винер Лајф Осигурување

А.Д. за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншурен Груп- Скопје како застапник на интересите на своите клиенти …

Прочитај повеќе
soosptenie

Винер Лајф дополнителна добивка 2015 година

Винер Лајф оствари дополнителна добивка за своите клиенти во 2015 година како резултат на успешно…

Прочитај повеќе