automakedonija_logo

Соработка на Винер Лајф и Аутомакедонија

Известување за соработка

 

Почитувани,

А.Д. за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншурен Груп – Скопје како застапник на интересите на своите клиенти,  склучи договор за деловна соработка со компанијата Аутомакедонија.

Сите наши клиенти кои ќе аплицираат во продажно сервисната мрежа на Аутомакедонија во Скопје може да добијат  SILVER клуб картичка која овозможува голем број попусти и бенефиции.

Вие како клиенти на ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншурен Груп – Скопје се што треба да направите е да ги посетите салоните или сервисните центри на Аутомакедонија во Скопје и со приложување на Клуб картичката на ВИНЕР ЛАЈФ  аплицирате и добиете SILVER клуб картичка.

 

 

Со почит.

А.Д. за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп – Скопје