vinko-02

“ ВИНЕР ЛАЈФ”-Виена Иншуренс Груп Скопје ви го претставува ВИНКО – најповолниот детски пакет за осигурување

За нашите деца го сакаме најдоброто, но не секогаш со сигурност можеме да им ја обезбедиме иднината што им ја посакуваме.

За таа цел, ви го претставуваме Бувчето ВИНКО, нов продукт на Винер Лајф со чија помош ќе ја заштитите иднината на вашите најмили и ќе им дадете сигурност за успешен почеток во животот! 

 

Винер Лајф почнувајќи од Мај 2018 стартува со нов детски производ. “Винко” е секако наменет пред се за осигурување на најмладите со фокус на штедната компонента, обезбедувајќи уникатни поволности вклучени во производот. За првпат на македонскиот пазар децата кои имаат “Винко”, веќе по завршување на основното образование добиваат вредна награда како паричен износ, иако осигурителната полиса сеуште трае. По навршување на 17 до 19 годишна возраст, по избор на самите клиенти, се исплаќа полната осигурена сума, плус припишаната добивка. На овој начин Винер Лајф останува посветен на потребите на своите клиенти, посебно на најмладата популација. “

г-дин. Мартин Теов

Член на Управен одбор