WINNER LIFE КЛУБ КАРТИЧКА

popusti

Лојалноста значи пријателски однос, тоа е доверба која покажува дека се стремиме кон
заеднички цели. Токму затоа, Винер животно осигурување ја продолжува традицијата
на успешна компанија која се грижи за своите верни осигуреници и ја наградува
нивната лојалност. Со Винер Лајф клуб картичката имате можност да уживате во
големиот број на привилегии што ги нудат нашите верни соработници.

Винер Лајф екслузивната катичка за лојалност Ви нуди голем број попусти во
ресторани, салони за убавина, спортски центри и туристички агенции.

Животот е убав со Винер животна полиса!

Листа на попустипо категории

restorani
turisticki
kozmetika
ostanato