г-дин. Марко ДамевскиМенаџер за продажба

marko
  • Дипломиран
    2000 година
  • Дата на раѓање:
    20ти Декември 1976, Скопје
Марко својата професионална кариера ја започнува веднаш по дипомирањето во 2001 година во Извозна и кредитна банка АД Скопје (денешна Халкбанк) како оператор на Western Union се до 2009 година каде како раководител на Вестерн Унион преминува во Охридска банка Societe Generale Group на истата работна позиција, а банкарската кариера ја завршува како Менаџер за продажба и Вестерн Унион.

Марко има 18 годишно работно искуство во финансиски институции.

Следен професионален предизвик наоѓа во осигурувањето каде што започнува да гради успешна кариера од 2015 година.

Во компанијата Винер Лајф е од септември 2018 година, каде ја извршува функцијата Менаџер за продажба.

Потребна ви е помош?

Доколку ви е потребна било каква информација, посетете го делот со контакт информациите.