ВЕСТИ

Интервју со Г-дин БЕРНД АХАЦ

Поразговаравме со г-динот Бернд Ахац на тема осигурување и функционирањето на осигурителните компаниите во време на пандемија со коронавирус, активностите на Винер Лајф, влијанието на корона кризата врз свесноста на граѓаните за потребата од животно осигурување и инвестирањето во нови технологии и дигитализација на компанијата.

bernd_bank_insurance
Vinko 2

“ВИНЕР ЛАЈФ”-Виена Иншуренс Груп Скопје ви го претставува ВИНКО – најповолниот детски пакет за осигурување

Ви го претставуваме Бувчето ВИНКО, нов продукт на Винер Лајф со чија помош ќе ја заштитите иднината на вашите најмили и ќе им дадете сигурност за успешен почеток во животот!

Vinko 1
Vinko 2

А.Д. за осигурување ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншурен Груп- Скопје како застапник на интересите на своите клиенти, склучи договор за деловна соработка со компанијата АУТОМАКЕДОНИЈА.

izvestuvanje_za_sorabotka

На 11ти Октомври “ОСИГУРУВАЊЕ МАКЕДОНИЈА”-Виена Иншуренс Груп Скопје и “ ВИНЕР ЛАЈФ”-Виена Иншуренс Груп Скопје одржаа Хуманитарен настан…

winner_market

Кој вели дека животното осигурување не се исплати?

Се поголемиот број на финансиски производи во Македонија е показател дека расте свеста кај населението за потребата на разни начини да ја обезбедат својата финансиска иднина…

razdvizhi_go_srceto_logo

Интервју со Мартин Теов, Член на Управен Одбор во Винер Лајф и Дејан Шулески, Директор на Дирекција за развој и поддршка на продажба во Шпаркасе Банка Македонија.

SparkasseWinnerLife

Кога зборуваме за осигурување на живот зборуваме за еден уникатен финансиски производ за кој не постои алтернатива. Доколку „не дај Боже“ нешто ви се случи вам, а вашиот живот е осигурен,финансиската…

vesti_soopstenie-v

ВИНЕР ЛАЈФ ОСТВАРИ ДОПОЛНИТЕЛНА ДОБИВКА ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ВО 2015 ГОДИНА

Како резултат на успешното работење во 2015 година, Управниот одбор на компанијата за животно осигурување Винер Лајф донесе одлука на…

darko_small

Марина е родена на 19.06.1983 во Скопје, а во 2008 година се стекнува со титулата дипломиран економист, на отсек Бизнис администрација и Менаџмент…

marina

GO4 HOME – уникатен пакет на станбен кредит со животно

Денес во рамките на Саемот на градежништво под мотото „Уживајте во Вашиот нов дом“ Шпаркасе Банка Македонија, градежната компанија Настел, Винер Лајф Осигурување и Винер Осигурување го претставија…

kompanii

Виена иншуранс груп ги зајакнува позициите на своите компании, Винер лајф и Осигурување Македонија

ВинВинер животно осигурување го презеде животното портфолио од Осигурување Македонија. Ова беше потврдено со Договорот за пренос на…

sparkase

Сатисфакцијата од добро завршената работа е само еден мал дел од придобивките кои доаѓаат како резултат на вложената трудољубивост, време и напор. Покажаните добри резултати …

nagraduva

ВИНЕР ЛАЈФ ВО МАКЕДОНИЈА НАУТРО - МТВ

Мартин Теов менаџер за продажба во Винер Лајф, за предностите на животното осигурување во утринската програма на МТВ…
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО.

telma

ВИНЕР ЛАЈФ НА ТЕЛМА (ПАЗАР И ПАРИ)

Во прилог интервју со Дарко Дедиќ, член на Управен Одбор во Винер Лајф…

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО

videomtv